Nieuws

Advies en uitvoering: samenwerken bij Horst aan de Maas

Steeds vaker maken we een combinatie van een senior en junior adviseur om zo krachten te bundelen. Joukje en Thorsten werken samen aan de interne communicatie van gemeente Horst aan de Maas.

Bekijken

Sterk aan het werk bij Beck Communicatie!

Beck Communicatie is als werkgever aangesloten bij de nieuwe editie van Sterk aan het Werk. In dit werk- en ontwikkelprogramma gaan alleenstaande moeders met een bijstandsuitkering acht maanden begeleid aan de slag bij een werkgever.

Bekijken

Gedragsbeïnvloeding: hoe raak je de juiste snaar?

Bekijken

Project Vierwaarden: een mooie klus voor ons projectbureau

Bekijken

Wij stellen voor: ons projectbureau!

Ken jij ons projectbureau al? Dit team van Beck-collega’s werkt op projectbasis aan uiteenlopende projecten; van communicatiestrategie tot uitvoering en van compleet traject tot eenmalige of terugkerende (deel)projecten. We vertellen je er graag meer over.

Bekijken

‘Om het hoekje kijken’ met Eva Hoeke

Volkskrant-columniste Eva Hoeke nam ons tijdens deze laatste Beckademy van 2022 mee in de geheimen van een goede column. Over hoe je je eigen unieke vertelstem vindt én gebruikt. Hoe je observeert, je personages in zacht licht zet en hoe je vooral niet ‘schmiert’.

Bekijken

Galjaardprijs voor ‘Brabant onder de Radar’

Op 3 november 2022 bekroonde Beroepsvereniging Logeion ‘Brabant onder de Radar’ als publiekswinnaar van de Galjaardprijs. Een project op initiatief van de provincie Noord-Brabant, in samenwerking met partners. Beck-collega Marloes van Nistelrooij werkte vanuit haar opdracht bij de Taskforce RIEC Brabant-Zeeland mee aan dit project en vertelt erover.

Bekijken

Ben jij als adviseur/woordvoerder een haas, hyena of havik?

In de meeste gemeenten is een nieuw college van B en W van start gegaan. Een belangrijk moment voor communicatieadviseurs, want hoe maak je een vliegende start met je nieuwe bestuurder(s)? Hoe kun je hem (of haar) helpen echt verschil te maken in de komende vier jaar? Daarover gingen we met zo’n 80 vakgenoten in gesprek tijdens de Beckpacksessie op 7 juli.

Bekijken

Beckers vliegen in als procesbegeleiders

Gemeente Maashorst hield woensdag 6 juli een tussentijdse evaluatie rond de tijdelijke crisisnoodopvang voor asielzoekers in de gemeente. Een aantal Beckers werd voor deze bijeenkomst ‘ingevlogen’ als procesbegeleiders om de feedback van omwonenden op te halen.

Bekijken

Camera op je snufferd tijdens Beckademy

Vrijdagmiddag… na best een drukke week fijn om even ‘relaxed’ met de collega’s wat kennis en ervaring uit te wisselen, denk je… Krijg je bij binnenkomst zomaar een camera en microfoon voor je snufferd en een spervuur aan lastige vragen over je opdrachtgever. Red je daar maar eens uit!

Bekijken