Tijdelijke communicatiekracht

Op zoek naar tijdelijke communicatiecapaciteit, ter versterking van uw team, voor een piek in het werk of een tijdelijk project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Wij bieden (tijdelijke) communicatiekracht op alle niveaus: van junior tot senior adviseurs, woordvoerders, bestuursadviseurs en strategen. Maar ook voor leidinggevenden en projectmanagers op communicatievlak bent u bij ons aan het goede adres. Hiermee beschikken we over passende expertise voor vrijwel elke communicatievraag. Onze professionals kennen de publieke sector. Dat maakt dat ze snel op vlieghoogte zijn. Een rijk gevulde rugzak met praktijkervaring en waardevolle methodieken maakt dat ze vraagstukken snel doorgronden en realistische oplossingen vinden.

In huis bij de opdrachtgever…

Vaak werken we als interim-adviseur op locatie bij de opdrachtgever voor een vast aantal uren per week. We zijn gewend om snel onze weg te vinden in de organisatie. We weten wat er speelt en krijgen een beeld van de interne gevoeligheden en mogelijkheden. Binnen no time draaien we soepel mee in het team en werken we samen aan het gewenste eindresultaat.

…of vanuit ons projectbureau

Voor projecten waarbij onze inzet flexibiliteit vraagt qua tijd, niveau of expertise, werken we steeds vaker vanuit ons projectbureau. Een team van vaste communicatieadviseurs werkt op projectbasis aan verschillende opdrachten. Van de ontwikkeling van een communicatiestrategie tot de uitvoering van allerlei communicatieactiviteiten. En van een compleet traject tot eenmalige óf terugkerende (deel)projecten.

Gericht op goede samenwerking

Communicatie is mensenwerk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze opdrachtgevers een goed gevoel bij de samenwerking hebben. Onze ‘Beckers’ zijn kwaliteitsgedreven professionals met een strategische blik én een handen uit de mouwen mentaliteit, positief-kritisch en loyaal, initiatiefrijk en creatief. Of u ze nu in huis haalt als tijdelijke interim collega of met de adviseurs van ons projectbureau samenwerkt, u herkent direct het Beck DNA!

… met ‘beck-up’!

Onze kennis en ervaring delen wij continu met elkaar en we weten elkaar gemakkelijk te vinden. Onze adviseurs doen vaak een beroep op elkaars ervaring en expertise. Even sparren over een specifieke kwestie of elkaar helpen als het werk dat vraagt.

 

Vaak gehoord bij onze opdrachtgevers:

“Je bent er pas een week, het lijkt alsof je hier al maanden werkt!”

Beck Communicatie

Heeft u tijdelijke communicatiekracht nodig? Wij helpen u graag. Stuur een mail naar Eline Philips of Evelyn Reynen of bel (0492) 255 210.