Tijdelijke communicatiekracht

Op zoek naar tijdelijke communicatiecapaciteit, ter versterking van uw team, voor een piek in het werk of een tijdelijk project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Wij bieden (tijdelijke) communicatiekracht op alle niveaus: van junior tot senior adviseurs, woordvoerders, bestuursadviseurs en strategen. Maar ook voor leidinggevenden en projectmanagers op communicatievlak bent u bij ons aan het goede adres. Hiermee beschikken we over passende expertise voor vrijwel elke communicatievraag.

Van adviseur tot woordvoerder

Wij bieden (tijdelijke) communicatiekracht op alle niveaus: van junior tot senior adviseurs, woordvoerders, bestuursadviseurs en strategen. Maar ook voor leidinggevenden en projectmanagers op communicatievlak bent u bij ons aan het goede adres. Hiermee beschikken we over passende expertise voor vrijwel elke communicatievraag. Onze professionals kennen de publieke sector. Dat maakt dat ze snel op vlieghoogte zijn en soepel meedraaien in het team.

Snel weten wat er speelt

Meestal werken we op locatie bij de opdrachtgever. Hierdoor leren we de organisatie snel kennen, weten we wat er speelt en krijgen een goed beeld van de interne gevoeligheden en mogelijkheden. Een rijk gevulde rugzak met praktijkervaring en waardevolle methodieken maakt dat we vraagstukken snel doorgronden en realistische oplossingen vinden. Zo werken we samen naar het gewenste eindresultaat.

Gericht op goede samenwerking

Communicatie is mensenwerk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze opdrachtgevers een goed gevoel bij de samenwerking hebben. Met een ‘Becker’ haalt u behalve een kwaliteitsgedreven professional ook gewoon een prettige tijdelijke collega in huis: met een strategische blik én een handen uit de mouwen mentaliteit, positief-kritisch en loyaal, initiatiefrijk en creatief.

… met ‘beck-up’!

Onze kennis en ervaring delen wij continu met elkaar en we weten elkaar gemakkelijk te vinden. Onze mensen kunnen bovendien altijd een beroep doen op de ‘Beckoffice’ om even te sparren over een specifieke kwestie, of om extra handjes als het werk dat vraagt. Op kantoor hebben wij een klein team van vaste medewerkers beschikbaar die zelfstandig projecten oppakken en waar nodig bijspringen als collega’s hulp nodig hebben in hun opdrachten.

 

Vaak gehoord bij onze opdrachtgevers:

“Je bent er pas een week, het lijkt alsof je hier al maanden werkt!”

Beck Communicatie

Heeft u tijdelijke communicatiekracht nodig? Wij helpen u graag. Stuur een mail naar Eline Philips of Evelyn Reynen of bel (0492) 255 210.