Wat wij doen

Wij helpen organisaties met (tijdelijke) communicatiekracht. We stellen heldere strategieën op én zorgen voor een doeltreffende uitvoering daarvan. Daarnaast verzorgen wij regelmatig strategiesessies, trainingen, coachingstrajecten en springen we bij tijdens een crisis.

Onze mensen hebben ruime ervaring in de publieke sector en werken bijna altijd op locatie bij onze opdrachtgevers. Zij maken dus tijdelijk deel uit van het team en zijn gewend om met de voeten in de klei te staan.

Met ons traineeprogramma leiden we bovendien jong communicatietalent ‘on the job’ op voor de toekomst van ons vakgebied.

Maatschappelijke vraagstukken

Ondanks verschillen in leeftijd, ervaring en expertise hebben alle ‘Beckers’ met elkaar gemeen dat zij een enorme passie voor het vak en een groot hart voor maatschappelijke vraagstukken hebben. Bovendien hebben zij een vergelijkbare aanpak en mentaliteit: met een strategische blik én de handen-uit-de-mouwen, positief-kritisch, loyaal, initiatiefrijk en creatief.

Beck Communicatie

Tijdelijke communicatiekracht

Op zoek naar tijdelijke communicatiecapaciteit, ter versterking van uw team, voor een piek in het werk of een tijdelijk project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijken

Bestuur en strategie

Beck communicatie is er ook voor (kortlopende) adviesopdrachten. Denk aan strategieontwikkeling, coaching van een bestuurder of crisiscommunicatie.

Bekijken

Participatie en projectcommunicatie

Wij helpen u met het ontwerpen van een zorgvuldig participatietraject én met de uitvoering ervan. Maar u kunt ook bij ons terecht als u ‘extra handjes’ voor uw project kunt gebruiken.

Bekijken

Begeleiden communicatieteams

Past de expertise van uw communicatieteam niet meer bij de vraag van uw organisatie en haar omgeving? Wij begeleiden het team graag bij de professionaliseringslag, zodat het écht het verschil kan maken.

Bekijken