Ons team

Beck Communicatie bestaat bijna 25 jaar en het team telt inmiddels zo’n 30 vaste en ongeveer evenveel freelance professionals. Dagelijks zetten we onze expertise en vakkennis met passie in voor de publieke sector. Onze mensen hebben ruime ervaring in de publieke sector en werken veelal op locatie bij onze opdrachtgevers. Zij maken dus tijdelijk deel uit van het team en zijn gewend om met de voeten in de klei te staan. Voor opdrachten die flexibiliteit vragen in tijd of expertise werken we ook regelmatig op projectbasis vanuit onze eigen locatie

Anders, en toch hetzelfde

Iedere adviseur heeft natuurlijk zijn of haar eigen ervaring en expertise, maar één ding hebben we gemeen: we willen van betekenis zijn, de maatschappij een beetje beter maken. Maatschappelijke vraagstukken helpen oplossen met goede communicatie. Met een ‘Becker’ haalt u behalve een kwaliteitsgedreven professional ook gewoon een fijne tijdelijke collega in huis: met een strategische blik én een handen uit de mouwen mentaliteit, positief-kritisch en loyaal, initiatiefrijk en creatief.

Onze medewerkers

Evelyn Reynen

Eline Philips

Doris Martens

Shuweydi Solomons

Lucie Arntz

Elske van de Klok

Trudy van de Westelaken

Sam Arts

Sonja Wagemans

Saskia Meijs

Joukje Sanders

Sabijn van den Brink

Hannah Bekkering

Sanne van Aken

Jolande Prudon

Ingrid de Kort

Jacky Rooijakkers

Babette Vromen

Lieke Houkes

Joy Epke

Thorsten Broers

Ilse Pol

Faysal Jerraoui

Lonneke van Bakel

Dio Bos

Sanne van Mierlo

Rachel Jansen

Luca Nellen

Lisa Brugge

Yvon Josemanders

Werken bij Beck Communicatie

Ben jij op zoek naar een prachtige afwisselende baan, met werk dat nooit gaat vervelen en waarin je elke dag blijft leren? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, goede professionals voor de publieke sector. In ons traineeprogramma laten we jong talent kennis maken met ons vakgebied. Ben je zelfstandige en niet op zoek naar een vaste baan? We werken ook veel samen met freelancers!

Lees meer over werken bij of via Beck Communicatie
Beck Communicatie