Project Vierwaarden: een mooie klus voor ons projectbureau!

Of wij kunnen ondersteunen in het organiseren van vijf informatiebijeenkomsten op korte termijn? Zeker! Hannah en Ingrid begonnen in april aan deze mooie klus voor Waterschap Limburg. Zij doken in de wereld van hoogwater en dijken: project Vierwaarden.

Project Waterschap Limburg

Sinds kort mogen wij ons, samen met Facet&, vaste communicatiepartner noemen voor Waterschap Limburg. In mei organiseerden we vijf informatiebijeenkomsten voor gebiedsontwikkeling Vierwaarden. In het Maasdal ten noorden van Venlo denkt Waterschap Limburg samen met haar partners én belanghebbenden over oplossingen op het gebied van hoogwaterveiligheid en ruimtelijke ontwikkeling.

Communicatie en participatie

Samen met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden aan de slag dus. Hun mening is namelijk erg belangrijk bij het maken van de plannen. En daar komt extra capaciteit op communicatie van pas. Teksten schrijven in begrijpelijke taal en ervoor zorgen dat mensen deze ook te zien krijgen. Aan de slag met een duidelijk verhaal en een mooie presentatie. In kaart brengen wie de belangrijke stakeholders zijn. Een mooie opdracht waar senior en junior kwaliteiten samen komen!

Een succesvolle start

De organisatie van de vijf informatieavonden zit er sinds een paar weken op. En met succes, want Ingrid en Hannah mogen komende maanden verder aan de slag met de communicatie van dit project. De participatie wordt verder uitgerold en daar zitten weer mooie communicatieacties aan verbonden.

Flexibiliteit in tijd, niveau en expertise

Grote, complexe projecten zoals Vierwaarden kenmerken zich door pieken en dalen én door verschillende communicatie uitdagingen gedurende het traject. Dit vraagt om flexibiliteit in tijd, niveau en expertise. Ingrid en Hannah werken aan deze opdracht vanuit ons projectbureau. Soms in huis bij het Waterschap, maar meestal vanuit onze Beckoffice. Wij hebben enorm veel zin om Waterschap Limburg komende tijd communicatief te blijven ondersteunen bij dit mooie project!

Een mooie opdracht waar senior en junior kwaliteiten samen komen!