Als freelancer werken voor Beck Communicatie

De vraag naar communicatieprofessionals voor de publieke sector is groot en daarom werken we bij Beck met een flexibele schil van freelancers om ons vaste team te versterken. Iets voor jou?

Neem contact op

We werken met een netwerk van gemiddeld zo’n 25 freelancers. Professionals die we vaak al jaren kennen en met wie we al meermaals samenwerkten. En die – qua competenties en manier van werken – wel een beetje lijken op de andere ‘Beckers’. Want of je nou bij ons in dienst of zelfstandige bent: je werkt onder onze naam, en de kwaliteit van ons werk is ons grootste goed!

Als Beck-freelancer ben je altijd welkom op onze kennisdelingsbijeenkomsten van de Beckademy en de Beckpacksessies <link> en kun je rekenen op Beck-up vanuit de Beckoffice als je eens wilt sparren. Een leuke manier om, ook als ‘éénpitter’, met je vakgenoten in contact te blijven!

Beck-freelancer, iets voor jou?

Ben je zzp’er, breng je de nodige (overheids)ervaring mee en wil je je graag aansluiten bij ons freelance netwerk?  Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking bij een kop koffie! Stuur een mail naar Eline Philips of Evelyn Reynen of bel (0492) 255 210.