Kennisdeling

De schat aan ervaring en kennis die we dagelijks in de praktijk opdoen is waardevol. We leren veel van elkaar en houden elkaar scherp. Via de Beckademy houden we onze vakkennis up to date. Voor onze opdrachtgevers organiseren we een paar keer per jaar – ter lering én vermaak – een Beckpacksessie.

De Beckademy

Beckers delen de liefde voor het communicatie vak en volgen de actuele ontwikkelingen op de voet. Leerzame ervaringen en waardevolle strategieën bespreken we tijdens de maandelijkse werkoverleggen en intervisies op de Beckoffice. Daarnaast staat de maandelijkse Beckademy voor onze medewerkers en freelancers in het teken van vakontwikkeling en -verdieping: trainingen van één dagdeel, verzorgd door een eigen collega of externe expert. Voor onze trainees ontwikkelden we daarnaast een eigen opleidingsprogramma.

Onze Beckpacksessies

Zo’n twee keer per jaar nodigen we onze opdrachtgevers uit voor de Beckpacksessie op ons kantoor in Helmond. Een thematische bijeenkomst onder leiding van experts, maar ook een veel gewaardeerd ontmoetingsmoment tussen vakgenoten!

Wil je bij een van onze Beckpacksessies aanwezig zijn?  Stuur een mail naar Eline Philips of Evelyn Reynen of bel (0492) 255 210.