Sterk aan het werk bij Beck Communicatie!

Talenten ontdekken en werkgeluk creëren

Beck Communicatie is als werkgever aangesloten bij de nieuwe editie van Sterk aan het Werk. In dit werk- en ontwikkelprogramma gaan alleenstaande moeders met een bijstandsuitkering acht maanden begeleid aan de slag bij een werkgever.

Sterk aan het Werk

Een leuke baan draagt bij aan een gelukkig leven. Je krijgt leuke contacten, kunt jezelf ontwikkelen en krijgt financiële ruimte. Maar wij zien als werkgever ook dat het niet voor iedereen gemakkelijk is om een baan te vinden. Bijvoorbeeld wanneer iemand een gat heeft op zijn/haar cv. Als werkgever vinden we het belangrijk om gelijke kansen op de werkvloer te bieden. Wij zijn dan ook trotse deelnemer van Sterk aan het Werk van Driessen Foundation. Dit is een werk- en ontwikkelprogramma voor alleenstaande moeders met een bijstandsuitkering.

Talenten en ontwikkeling
De komende acht maanden komt één van de deelnemende dames bij ons werken. Samen gaan we kijken naar talenten en interesses en wat voor werk bij haar past. Een heel leuk proces, omdat we niet uitgaan van een bestaande functieomschrijving, maar deze dus samen in gaan vullen! We krijgen hierin als werkgever begeleiding vanuit het programma. Deelnemers krijgen ook begeleiding van een jobcoach en trainingen voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Wij hebben zin om dit traject in te gaan en samen op een andere manier naar werk te gaan kijken. Daarnaast zullen wij dit programma vanuit ons projectbureau belangeloos gaan ondersteunen in de communicatie. Wij kijken uit naar de samenwerking!