Wij stellen voor: ons projectbureau!

Wij stellen voor: ons projectbureau!

Ken jij ons projectbureau al? Dit team van Beck-collega’s werkt op projectbasis aan uiteenlopende projecten; van communicatiestrategie tot uitvoering en van compleet traject tot eenmalige of terugkerende (deel)projecten. We vertellen je er graag meer over.

Steeds vaker merken we dat er behoefte is aan flexibele inzet van communicatiekracht. In ons projectbureau bundelen onze communicatieadviseurs hun expertises en werken ze op projectbasis aan verschillende opdrachten. Niet interim voor een vast aantal uur in de week, maar flexibel in tijd en in de basis vanuit onze eigen Beck-office.

Flexibel inzetbaar

Niet iedere communicatievraag laat zich gieten in een interim-opdracht van een vast aantal uur per week. Sommige opdrachten kenmerken zich door pieken en dalen in werkzaamheden. Voor dit soort opdrachten hebben wij ons projectbureau in het leven geroepen! Hier werken adviseurs van verschillende niveaus samen aan uiteenlopende projecten. Doordat we wekelijks overleggen zijn we op de hoogte van elkaars werk. We maken gebruik van elkaars expertise en springen bij waar nodig.

Van strategie tot nieuwsbrief

Een begin- en een eindpunt: een project werkt toe naar een resultaat in een bepaalde tijd. Of het nu gaat om projectcommunicatie voor een gebiedsontwikkeling, het opzetten van een communicatiestrategie, of het schrijven van een nieuwsbrief. Het projectbureau vormt een mix van trainees, junior en senior adviseurs. Hierdoor is de meest geschikte collega voor jouw communicatievraag snel gevonden!

De koffie staat klaar!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van tijdelijke communicatiekracht vanuit ons projectbureau? Neem contact op met Evelyn, Eline of Ingrid. De koffie staat klaar op ons kantoor op de Human Brainport Campus in Helmond.

Beck Communicatie