Traineeprogramma

Overheidscommunicatie is veel uitdagender en afwisselender dan veel studenten verwachten. Om jong talent kennis te laten maken met dit vak, startten wij een speciaal programma.

Meer weten

Win-win!

Tijdens ons traineeprogramma maken recent afgestudeerde communicatietalenten gedurende twee jaar kennis met verschillende opdrachtgevers. Regelmatig werken zij met één van onze senior adviseurs op dezelfde opdracht. Wij zorgen voor de nodige begeleiding, coaching en training, en de opdrachtgever betaalt een aangepast tarief voor de inzet van een trainee. Win-win dus!

Elke trainee heeft een vaste begeleider binnen Beck Communicatie, en kan daarnaast een beroep doen op de kennis en ervaring van alle ‘Beckers’. We ontwikkelden een speciaal opleidingsprogramma, om ze – na hun communicatieopleiding op HBO of universiteit – extra benodigde bagage mee te geven voor het werken voor de overheid of publieke sector. Aan het eind van het tweejarig traineeprogramma kan de trainee laten zien of hij of zij de stap kan zetten naar een functie als junior-adviseur, of dat nu binnen Beck Communicatie is of in dienst bij een (overheids)organisatie. Op deze manier bieden we een prachtkans aan jong talent om hen te laten ervaren hoe leuk en uitdagend een communicatiebaan in de publieke sector is!

Een traineeship iets voor jou?

Ben je recent afgestudeerd als communicatieprofessional en heb je passie voor maatschappelijke vraagstukken? Misschien is een traineeship bij Beck Communicatie dan iets voor jou! Op dit moment zijn alle traineeplekken vervuld. Mogelijk hebben we in het najaar van 2024 weer ruimte voor nieuwe trainees. Houd hiervoor onze LinkedIn en website in de gaten!

Beck Communicatie

Dé springplank voor je communicatiecarrière