Werken bij Beck Communicatie

Als Becker wissel je regelmatig van opdrachtgever. Je maakt dus vaak deel uit van een ander project- of communicatieteam. Of je nu als interimmer werkt in huis bij de opdrachtgever of werkt vanuit ons projectbureau; je krijgt te maken met veel wisselende projecten, werkzaamheden en collega’s. Past dat bij jou?

Ondanks dat we op afstand werken van elkaar, zijn de ‘Beckers’ onderling een hecht team van communicatieprofessionals. Hier kun je altijd mee sparren, ervaringen uitwisselen en kennis delen. We ontmoeten elkaar een paar keer per maand tijdens het werkoverleg, de Beckademy én de altijd gezellige etentjes, borrels en uitstapjes die we organiseren. Werken voor Beck is afwisselend en absoluut nooit saai!

“Ik voel me echt thuis in het team bij mijn opdrachtgever. Maar mijn échte collega’s, dat blijven toch de ‘Beckers’!”

Beck Communicatie

Vacatures

Ben jij op zoek naar een prachtige afwisselende baan, met werk dat nooit gaat vervelen en waarin je elke dag blijft leren? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, goede professionals voor de publieke sector.

Is er op dit moment geen vacature of staat jouw vacature er niet tussen en heb je wel interesse? Neem dan contact op met  Eline Philips of Evelyn Reynen; bel (0492) 255 210 of stuur een open sollicitatie. Wie weet nodigen we je uit voor een kennismaking bij een goede kop koffie!

Niet zomaar een kopje koffie

Dat is trouwens niet zomaar een kopje koffie. Het is met liefde gezet door de mensen van Jan en Koek, in ons kantoorpand op de Brainport Human Campus. Een sociale koffiebar waar bevlogen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten inzetten. Een pracht initiatief. Bovendien is het ‘by far’ de beste koffie in de regio en bakken ze er ook nog de lekkerste dingen!

Beck Communicatie

Traineeprogramma

Overheidscommunicatie is veel uitdagender en afwisselender dan veel studenten verwachten. Om jong talent kennis te laten maken met dit vak, startten wij een speciaal programma.

Meer weten

Als freelancer werken

De vraag naar communicatieprofessionals voor de publieke sector is groot en daarom werken we bij Beck met een flexibele schil van freelancers om ons vaste team te versterken. Iets voor jou?

Meer weten