Junior en senior: samenwerken bij Horst aan de Maas

Af en toe werken wij Beckers samen voor een opdrachtgever . Leuk én leerzaam, want senior en junior adviseurs kunnen door hun verschillende kwaliteiten veel van elkaar leren.

Leren van elkaar

Sinds kort werken Joukje en Thorsten allebei voor gemeente Horst aan de Maas. Joukje gaat als interne communicatieadviseur aan de slag met de  organisatieontwikkeling. En daar kan ze in de uitvoering wel wat hulp bij gebruiken! Gelukkig heeft Thorsten, naast zijn werk voor ruimtelijke projecten, nog wat uurtjes over.

Joukje: “Ik heb nog niet zo vaak met een Beck-collega op een opdracht gezeten. Thorsten is iets eerder bij Horst aan de Maas begonnen dan ik. Het is superfijn dat hij al wat mensen kent. Dat helpt mij om sneller te weten bij wie ik moet aankloppen.”

Van provincie naar gemeente

Thorsten werkte hiervoor in het communicatieteam voor de Aanpak Stikstof en de Gebiedsgerichte Aanpak bij de Provincie Noord-Brabant. Thorsten: “Bij de provincie werkte ik afgebakend aan twee projecten. Bij gemeente Horst aan de Maas is het communicatieteam kleiner en is mijn takenpakket veel breder. Ik werk voor veel projecten tegelijk, zo leer ik de overheidswereld nog sneller kennen. Leuk om nu ook ervaring met interne communicatie op te doen. En daarbij te kunnen leren van de ervaring van Joukje!”

Contact

Omdat al onze Beck-collega’s andere talenten hebben, kunnen we goed aansluiten bij de vraag van een opdrachtgever. Zo maken we vaker een combinatie van een senior en junior adviseur wanneer strategie én uitvoeringskracht nodig is. Heb je een communicatievraag? We kijken graag mee wat nodig is! Neem hier contact op met Evelyn of Eline.

Joukje en Thorsten