Camera op je snufferd tijdens Beckademy

Vrijdagmiddag… na best een drukke week fijn om even ‘relaxed’ met de collega’s wat kennis en ervaring uit te wisselen, denk je… Krijg je bij binnenkomst zomaar een camera en microfoon voor je snufferd en een spervuur aan lastige vragen over je opdrachtgever. Red je daar maar eens uit!

Gelukkig was het maar een oefening, maar dít kan je dus zomaar gebeuren als je meedoet aan de ‘Beckademy’;  de maandelijkse kennisupdate voor de vaste en freelance Beck-collega’s. Op vrijdag 10 juni stond de Beckademy in het teken van een mediatraining voor communicatieadviseurs met nog weinig media-ervaring. Een mooi inkijkje in de wereld van de journalistiek en het samenspel tussen communicatieadviseurs, bestuurders en journalisten.

Kennis en ervaring continu delen

Ook het maandelijkse werkoverleg met alle Beckers is een vast moment waarop we aandacht besteden aan onderlinge kennisuitwisseling. Zo zorgen we ervoor dat we blijven ontwikkelen, up to date blijven in het vakgebied. Iedere maand verzorgt een aantal adviseurs een kennissessie, waarbij de collega’s worden meegenomen in een onderwerp uit hun dagelijkse praktijk. Onderwerpen die de afgelopen tijd aan de orde kwamen in de kennissessies zijn onder meer crisiscommunicatie, framing, reputatiemanagement, gedragsverandering en communicatie rond duurzaamheidsopgaven.

Beck Communicatie